A legjobb sörözők a csehországi Brnóban: sörtúrák, ahogy a HelloBrno stábja csinálja

Brno megér egy esélyt, ebben biztosan vagyunk. Meseszép óváros, rengeteg látnivaló, fantasztikus sörözők, ahol remek helyi söröket lehet kóstolni. A HelloBrno évek óta segít azoknak a magyar turistáknak, akik biztosra akarnak menni, jó hangulatú idegenvezetéssel, vagy “még jobb” hangulatú sörtúrával akarják feledhetetlenné tenni tartózkodásukat Csehország legmenőbb városában.

“Ez pont olyan volt, mintha a legjobb barátunk elvitt volna sörözni.”

Talán ez a leggyakoribb mondat, amit a HelloBrno túravezetői kapnak egy sikeres sörtúrát követően. Ezeket a túráinkat kisebb és nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak szervezzük. Kivétel nélkül privát programokat szervezünk, az adott baráti társasághoz nem csatlakoznak mások, így maximálisan figyelembe tudjuk venni az egyéni kéréseket.

A kocsmatúrák során öt olyan kocsmát keresünk fel, ahol brnói, vagy Brno környéki söröket kóstolunk. Kollégáink mindent elmesélnek, amit a sörökről, a kocsmákról, a városról tudni kell. A legjobb asztaloknál ülünk vendégeinkkel, akik minden információt megkapnak a legjobb cseh és morva ételekről is.

Nem sietünk, nem rohanunk, nekünk az a fontos, hogy a vendégeink jól érezzék magukat.

A legjobb sörözők Brnóban, legjobb sörfőzdék sörei, a legjobb hangulat – ez a mi mottónk.

Vendégeinknek (igény esetén) segítünk megtalálni az ideális szállást is.

A sörtúrák indulhatnak a StaroBrno sörgyár meglátogatásával, de ínyenceknek ajánljuk a Porta Coeli kolostor sörfőzdéjének meglátogatását is.

Ha érdekel valamelyik programunk, kérj tőlünk ajánlatot, fordulj hozzánk kérdéseiddel. Elérhetőségeinket ide kattintva találod meg. Egyéni programok, egyéni kérések megszervezése esetén is keress minket bizalommal.

Megosztás
  •