Brno és környéke: Lednicei kastély, majd sörkóstolás

Igazodva vendégeink igényeihez, egyre több olyan programot kínálunk, ami tökéletesen illeszkedik egy pár napos brnói látogatás programjába, vagy éppen visszatérő vendégeinknek nyújt újdonságot.

Egyik kedvenc ilyen programunk a lednicei kastély meglátogatása, majd sörkóstolás egy helyi sörfőzdében, ahol igazán remek söröket kóstolhatunk. A kastély és annak környéke része az UNESCO a világörökség-listáján szereplő Lednice–valticei kultúrtájnak.

A minaret

A program során megnézzük a franciakertet és az angolparkot, majd végigsétálunk a 92 méter hosszú pálmaházon. A kastélyt egy vezetett túra során látogatjuk meg, többek között megcsodáljuk a Liechtenstein hercegi lakosztályt, az egyetlen tölgyfából faragott csigalépcsőt, a XIX. századi Kínai Szalont. Ezt követően hajóra szállunk és a Dyje folyón elmegyünk a 60 méter magas minarethez, majd a János Várhoz. Ezt követően megpihenünk egy helyi sörfőzdében, ahol remek söröket kóstolunk és igény esetén megkóstoljuk a cseh ételkülönlegességeket.

Fontos, hogy ezt a kirándulást Brnoból indulva, tömegközlekedéssel is megtudjuk csinálni, de találkozhatunk a kastély parkolójában is.

A programmal kapcsolatos minden kérdésre szívesen válaszolunk. Itt vannak az elérhetőségeink.

Ha szeretnél egy brnói idegenevezetést, vagy felejthetetlen sörtúrát, csapatépítést szervezel, vagy éppen baráti társaságodnak keresel egy jó kirándulást ne habozz, keress minket bizalommal.

Fotók:

Lednice kastély és pálmaház

A kastély belseje
A kastély belseje

 

Megosztás
  •