Idegenvezetés Brnóban, ahogy a HelloBrno csapata csinálja

A HelloBrno stábja már nagyon sok utazónak biztosított felejthetetlen élményt (azt, hogy pontosan milyen véleménnyel voltak rólunk, itt olvashatod el. Idegenvezetéseinket, városnézéseinket mindig az egyedi igényekhez igazítjuk, hiszen pontosan tudjuk, nincsen két egyforma baráti társaság, egy családi kirándulás során is sok szempontot kell figyelembe venni, mást akarnak azok is, akik egy utazási irodával, nagy csoporttal érkeznek hozzánk, vagy éppen munkahelyi közösségüknek szerveznek utazást.

Aki csapatunktól rendeli meg a brnói idegenvezetést biztosan nem marad le a legfontosabb látnivalókról, megismerheti a legjobb városi sztorikat, legfontosabb legendákat. Megmutatjuk azokat a nevezetességeket is, amelyek nem szerepelnek az útikönyvekben, igény esetén – a város egyéb nevezetességei mellett – együtt nézhetjük meg a Spilberk vár kazamatáit, vagy a Kapucinusok kriptáját, de szívesen bemutatjuk a Szent Jakab templom alatt lévő csontkamrát is.

Spilberk vár

Idegenvezetéseinket, városnézéseinket mindig átszövi a humor, a jókedv és az a tény, hogy csapatunk valamennyi tagja szereti ezt a várost, küldetésének érzi, hogy a magyar látogatók a lehető legpontosabb betekintést nyerjék a csehországi Brno hétköznapjaiba, hogy megismerjék a magyar kötődéseket.

Csapatunk rugalmas, minden egyedi kérést igyekszünk teljesíteni, olyan programokat szervezünk, ahol korosztálytól függetlenül mindenki jól érzi magát.

Városnézéseink kombinálhatóak sörtúrával, sörgyárlátogatással, nagyobb csoportoknak érdemes kipróbálni a sörvillamost is.

A HelloBrno ezen kívül szervez sörfőzde látogatást a Porta Coeli kolostorban található sörfőzdébe, sörkóstolással egybekötött kirándulást meseszép kastélyáról híres Lednicébe, városlátogatást Znojmóba, Olmützbe, de van egy kiváló programunk, amikor hajóval látogatjuk meg a Veveri várat, amely egy rövid ideig Mátyás király tulajdonában is volt, de Winston Churchill rejtélyes látogatásiaról is híressé vált.

Ha érdekel a brnói idegenvezetés, vagy bármelyik másik programunk, ha csapatépítést szerveznél cégednek, ha eljönnél barátaiddal, vedd fel a kapcsolatot velünk valamelyik elérhetőségünkön. Itt találod őket, klikk!

Brno, idegenvezetés, magyarul! – HelloBrno!

Megosztás
  •