Megmutatjuk, hogy néz ki egy igazi sörtúra a csehországi Brnóban

Rengetegen kérdezitek tőlünk, hogy miként is kell elképzelni egy sörtúrát Brnóban. Most összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Ha eldöntötted, hogy elutazol Brnóba, és megtaláltál minket az interneten, vagy éppen a Facebook-oldalunkon, akkor tanácsos felvenni velünk a kapcsolatot. Segítünk megszervezni az utadat, akár autóval érkezel, akár busszal, vagy vonattal jönnél a Magyarországtól mindössze 150 kilométerre lévő “kis Prágába”. Ajánlunk brnói szállást is, a te igényeidre szabva.

Néha eszünk is egy kicsit

Ha megvan az időpont, megvan a szállás, és megvan, miként jutsz el hozzánk, akkor egyeztetjük a sőrtúra részleteit. Fontos tudnod, hogy mi akár két főnek is szervezünk programot, de járt már nálunk huszonnégy fős baráti társaság is. Az utazási irodáknak pedig külön ajánlatot készítünk.

A sörtúrákat kezdhetjük reggel, délben, este, és a te baráti társaságodhoz soha nem csatlakoznak idegenek. Az előzetes egyeztetések alapján a legjobb helyekre viszünk el, garantáljuk, hogy mindig lesz helyed, és a brnói kocsmák között szakítunk arra is időt, hogy Brno látványosságait is megmutassuk neked.

Sok különlegességet megkóstolunk

Ne feledd! Mi mindig tudjuk, hogy milyen sör van csapon, hogy az adott napszakban hol a legjobb a hangulat, és melyek azok a helyek, ahol a legjobban fogjátok magatokat érezni.

A megbeszélt időpontra értetek megyünk a szállodához, segítünk villamosjegyet venni, együtt kezdjük, és fejezzük be a túrát, melynek végére – igény szerint – asztalt foglalunk a vacsorához.

Azt szoktuk javasolni, hogy a HelloBrno legyen az első programod, amikor itt vagy, hiszen a brnói sörtúrák alatt mindent megmutatunk a városból. Ajánlunk programokat, éttermeket, és a programban nem szereplő kocsmákat is. Így az itt tartózkodásod hátralévő részét már nélkülünk is zökkenőmentesen, felesleges idegeskedés, lukra futások nélkül tudod eltölteni.

Egyéni kéréseket is megoldunk. Brnóban itthon vagyunk!

Téged inkább egy brnói adventi vásár érdekelne? Itt írtunk róla, klikk!

 

 

Megosztás
  •