Téli és tavaszi sörözés és városnézés a csehországi Brnóban

Azt szoktuk mondani, aki Brnóban Prágát keresi, csalódni fog. Aki viszont vágyik a hamisíthatatlan cseh sörözők, kocsmák hangulatára, egy gyönyörű város befogadó légkörére, egy csodaszép óváros látnivalóira, neki és barátainak mindenképp el kell látogatnia Morvaország fővárosába.

Brno remek összeköttetéssel rendelkezik Magyarországgal, több busz és vonatjárat köti össze Budapesttel és Győrrel, de autóval is könnyen megközelíthető. A szállások árai barátságosabbak, mint Prágában, de a bátrabbak egy napos utazást is tervezhetnek: nincs más teendő, mint az első Budapestről induló vonattal eljönni és az utolsóval hazamenni. A HelloBrno csapata pedig gondoskodik róla, hogy tartalmasan teljen az itt töltött idő. Már a vasútállomáson várunk (természetesen vissza is kísérünk), megmutatjuk a várost, a legjobb söröket kóstóljuk és  arra is van lehetőség, hogy megnézzük, miként készül a sör a StaroBrno sörgyárban.

Akik több napra érkeznek, őket a szállásuknál veszi fel a HelloBrno csapata és akár több napra is tartalmas programot tudunk kínálni. Sörtúra, városnézés, sörtúra és városnézés együtt – ezek a legnépszerűbb programjaink. Mehetünk sörözni a Porta Coeli sörfőzdéjébe, ahol a sörkészítést is megmutatják nekünk, megnézhetjük a Morva-Karsztot, a Punkva-barlangot, a Macocha-szakadékot, de újdonságként szervezünk bortúrákat, borkóstolást is a környéken lévő méltán  híres borvidéken.

Tavasszal – a hajózási szezon kezdetétől – népszerű programunk a Veveri vár meglátogatása, ahova a a Svratka folyó víztározóján keresztül jutunk el.

A HelloBrno szervez programokat kis és nagy csoportoknak, egyéni utazóknak, baráti társaságoknak. Összehozhatunk neked egy felejthetetlen legénybúcsút Csehországban. Nyitottak vagyunk egyéni kérések teljesítésére is.

Dolgozunk utazási irodákkal is, több nagy cég visszatérő “vendégnek” számít.

Szeretjük ezt a várost és azt akarjuk, hogy jól érezd magad nálunk!

Árakról, részletekről érdeklődj valamelyik elérhetőségünkön, amiket itt találsz meg, klikk!

Megosztás
  •