HELLO BRNOX

BRNO

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

Sokan azt mondják, hogy ha hamisíthatatlan cseh életérzésre, finom ételekre, jó sörre vágysz, már nem kell Prágáig utazni. Szerintünk nekik van igazuk. És így gondolják azok is, akik részt vettek valamelyik programunkon, kiscsoportoknak szervezett sörtúráinkon, vagy éppen a várost bemutató kis és nagy csoportoknak szervezett barangolásokon.

Nagyobb csoportok, egyedi igények esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

SÖRTÚRA

Sörtúráinkon a hedonista élvezetéké a főszerep, de a város legfontosabb látnivalóit ezek alkalmával is megismerhetik, és az utolsó korsó lehörpintése után, könnyedén önállóan is felfedezhetik a várost.

A lefoglalt programokon minden esetben csak Ön, és az Önhöz tartozó vendégek vesznek részt, idegenek soha nem csatlakoznak.

VÁROSNÉZÉS

Aki velünk tart garantáltan nem marad le a „kis Prága” nevezetességeiről. Megmutatjuk az ötvenezer emberi csontot rejtő Szent Jakab templomot, a Szent Péter és Pál székesegyházat, a Fő tér legendás épületeit és a mumifikálódott testeket őrző kapucinus templomot is, vagy éppen felsétálunk Spilberk várához.

Ha velünk tart megismerheti az összes városi legendát, és többnapos tartózkodás esetén remek alapot nyújtunk, hogy egyedül is elboldoguljon.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Fontos nekünk, hogy elmond rólunk a véleményed, fontos nekünk, hogy megismerd mások véleményét rólunk. Használd felületeinket a közösségi médiában, nézd meg videóinkat a YouTube-csatornánkon.

KÖVESS MINKET

NÉZD MEG A KÉPEINKET

NÉZD MEG VIDEÓINKAT